Това, което видяхте в парламента, е разруха, дъно, падение. Плюха се буквално,

...
Това, което видяхте в парламента, е разруха, дъно, падение. Плюха се буквално,
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: В парламента видяхте разруха, дъно, падение. Плюха се буквално

" Това, което видяхте в Народното събрание, е съсипия, дъно, проваляне. Плюха се безусловно, физически. Чупиха си очила, късаха си ризи. Някои от епитетите ще ви ги спестим от положително образование ".

Това сподели на брифинг в Народното събрание водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова след конфликтите в пленарната зала.

Последва отмора от 30 минути

" Станахте очевидци на едни от най-срамните подиуми в най-новата история на българския парламент. Видяхте всичко, само че не чухте всичко. По създание – две кохорти взаимно се упрекнаха в национално изменничество. Едните – така наречен евроатлантици, бяха упрекнати за работа на непознати посолства. Те от своя страна упрекнаха другите в путинизъм, прислужници на Путин, бранители на ползите на Русия ", сподели Нинова.

След това депутатите си викат един на различен и се приканват за пердах с изрази като „ К’во се криете, ела, бе! “

" Застанаха едни против други джендъри против фашисти. За моя изненада като жена видях и много нападателни дами с неприличен език ", добави тя.

" Стигна се до екстремизма на „ Възраждане “ да желаят навлизане в Народното събрание и да приказват за прелом и контрапреврат ", съобщи Корнелия Нинова.

Депутатът се извини на собствен сътрудник, че му взел очилата

„ В този екстремизъм, лакомия за власт, сделки с мафията за държавно управление непременно, за спасяването на Борисов не се чу нито дума с грижа за хората “, сподели още водачът на Българска социалистическа партия.

Даниел Лорер се обърнал към него с думите „ озапти си племето “

" С оскърбление желая да заявя, че нашите закони за безвъзмездни медикаменти за деца, майчинството да е равна на минималната заплата през втората година, нарастването на минималната заплата на 850 лева в този момент и незабавно за 500 000 работещи небогати, както и преизчисляване на пенсиите, бяха отхвърлени от другите парламентарни групи “, посочи Корнелия Нинова.

„ Разграничавам коалиция „ Българска социалистическа партия за Българи “ от това, което се случва в Народното събрание “, безапелационна бе тя.

Според нея би трябвало да има наказания след случилото се в пленарната зала.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР